Αθλητισμος

Αυστραλιανό Όπεν: Άνετα στον τελικό ο Τζόκοβιτς

Ξανά στον τελικό της Μελβούρνης ο Νόλε, που δήλωσε ότι θα απολαύσει τον ημιτελικό του Τσιτσιπά «τρώγοντας ποπ κορν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, περιμένει Τσιτσιπά ή Μεντβέντεφ
© EPA/DAVE HUNT

Αυστραλιανό Όπεν: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ασλάν Καράτσεβ με 3-0 σετ και περιμένει στον τελικό το νικητή του Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται να έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και με εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με 3-0 σετ την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, Άσλαν Καράτσεβ για να φτάσει στον 9ο τελικό του στη Μελβούρνη. Ο Νόλε σέρβιρε εκπληκτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας τους 17 άσσους και δεχόμενος μόλις δύο μπρέικ, έφτασε ξεκούραστα στον τελικό, όπου θα αναζητήσει το 18ο Γκραν Σλαμ του.

Ο Σέρβος που μετά τη νίκη του Τσιτσιπά κόντρα στο Ναδάλ θα σπάσει το ρεκόρ των 310 εβδομάδων στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης κέρδισε με 6-3, 6-4, 6-2 τον Ρώσο και πλέον περιμένει το νικητή του αυριανού ημιτελικού ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Μεντβέντεφ. Όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ένιωθε πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις του.

Novak Djokovic: "Best match so far" on-court interview (SF) | Australian Open 2021

Όσο για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά ο Νόλε σχολίασε «Μιλώντας για υψηλό επίπεδο, ο Μεντβέντεφ είναι πιο έτοιμος. Παίζει στο υψηλότερο του επίπεδο τους τελευταίους 3-4 μήνες, έχει αυτό το σερί νικών, κέρδισε τα indoor τουρνουά, το ATP Finals, έχει παίξει σε τελικό Grand Slam στο US Open πριν 2 χρόνια με τον Ράφα, ενώ ο Στέφανος δεν έχει προκριθεί σε τελικό. Θα είναι ενδιαφέρον να τους δούμε να παίζουν, πάντα οι δυο τους δίνουν αγώνες υψηλής έντασης, είναι ένα πολύ καλό match up και οι δυο παίζουν εκπληκτικά. Εγώ θα πάρω ποπ κορν και θα το απολαύσω.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ