Αθλητισμος

Ο Ζιντάν αμείβεται με 200.000 ευρώ ανά post στο Instagram

Μετρά 27,8 εκατομμύρια ακόλουθους

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια διαφημιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν κοστίζει 200.000 ευρώ σύμφωνα με την έρευνα οικονομικής εταιρείας.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό ο Ζινεντίν Ζιντάν, κάθε φορά, που διαφημίζει ένα προϊόν σε αναρτήσεις του στο Instagram. Όπως αναφέρει το Coach Reputation Ranking, μια εταιρεία για να διαφημιστεί στον λογαριασμό του Γάλλου τεχνικού μπορεί να πληρώσει έως και 200.000 ευρώ για μια ανάρτηση.

Η ισπανική εταιρεία, που δίνει συμβουλές στρατηγικής και επικοινωνίας «Comunicar Es Ganar» μελέτησε την απόδοση των social media στους προπονητές των 16 ομάδων του Champions League.

Ακριβώς μετά τον Ζιντάν, στη 2η θέση αλλά πολύ μακριά είναι ο Αντρέα Πίρλο της Γιουβέντους (8,4 εκατ.followers) και στην 3η θέση ο «Τσόλο» Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης (1,7 εκατ.).

Σύμφωνα με τον Γιούρι Μορεχόν της «Comunicar Es Ganar» βάσει των τωρινών δεδομένων, μια εταιρεία θα πλήρωνε μέχρι 15.000 ευρώ για μια ανάρτηση στον λογαριασμό του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ενώ στην περίπτωση του Ζιντάν το ποσό αυτό ανεβαίνει στα 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ