Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Φλόριντα προσφέρθηκε να τους διοργανώσει

Η πρόταση του διευθύνοντα συμβούλου της Φλόριντα, Τζίμι Πατρόνις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τοπικός αξιωματούχος της Φλόριντα ανέφερε πως η αμερικανική πολιτεία προσφέρεται να φιλοξενήσει η ίδια τη διοργάνωση αντί το Τόκιο.

Ο διευθύνων οικονομικός σύμβουλος της Φλόριντα Τζίμι Πατρόνις με επιστολή του στη ΔΟΕ πρότεινε τη ανάληψη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων από το Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

«Με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως αξιωματούχοι στην Ιαπωνία “κατ’ ιδίαν” έχουν συμπεράνει πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την πανδημία για τους Ολυμπιακούς του 2021 και τη διεξαγωγή τους, υπάρχει ακόμα χρόνος να συγκροτηθεί μια ομάδα για να έρθει στη Φλόριντα να συναντηθεί με τοπικούς αξιωματούχους ώστε να γίνουν οι Ολυμπιακοί στην Ηλιόλουστη Πολιτεία» ανέφερε η επιστολή, όπως τη δημοσίευσε το κανάλι WPTV.

Ο Πατρόνις πρόσθεσε πως η Φλόριντα απέδειξε πως μπορεί εν μέσω πανδημίας να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά event, όπως έγινε με το NBA, το NFL και το UFC.

Πάντως, τόσο η ΔΟΕ όσο και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων επισήμαναν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά στο Τόκιο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ