Αθλητισμος

Euroleague: Ήττα - χαρακίρι για τον Ολυμπιακό από την Βιλερμπάν

Κακή εμφάνιση για τους Πειραιώτες και ήττα που τους απομακρύνει ξανά από την 8άδα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 20η αγωνιστική και έχασε πολύτιμο έδαφος.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την 9η φετινή του ήττα, καθώς έχασε εντός έδρας με 63-69 από την γαλλική Βιλερμπάν και βρέθηκε ξανά εκτός 8άδας. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν κακοί σε όλην αναμέτρηση και με το άσχημο 7/24 τρίποντα έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε τροχιά Playoffs.

O Ολυμπιακός τρεις ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στο Τελ-Αβίβ εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος και με τον φορμαρισμένο Κώστα Σλούκα να μένει στα ρηχά δεν κατάφερε στιγμή να μπει στο παιχνίδι. Οι Γάλλοι αν και δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι, εμφανίστηκαν με περισσότερη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και έχοντας σε σπουδαία ημέρα τον Γιαμπουσέλε με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ έφτασαν σε μια απρόσμενη για αυτούς νίκη.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά την Τρίτη στην Λιόν για τον εξ'αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής και ο Ολυμπιακός οφείλει να εμφανιστεί καλύτερος για να μην πεταξεί στο καλάθι των αχρήστων τις τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 13, Χαραλαμπόπουλος 2, Σπανούλης 10, Σλούκας 2, Βεζένκοβ 8, Πρίντεζης 3, Ζαν-Σαρλ 6, Τζένκινς 2, Έλις 6, ΜακΚίσικ 11.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Καχούντι 5, Ντιότ 3, Φολ 6, Γουόλτον 9, Μπακό 2, Λάιτι 9, Γιαμπουσέλε 19, Κόουλ 8, Στράζελ 8.