Αθλητισμος

Abu Dhabi Open: Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά

Επικράτησε με 2-0 σετ της Ισπανίδας Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Καλπάζει» η Μαρία Σάκκαρη στο Abu Dhabi Open - Πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
«Καλπάζει» η Μαρία Σάκκαρη στο Abu Dhabi Open - Πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Καταιγιστική η Μαρία Σάκκαρη στο Abu Dhabi Open, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά και πέταξε έξω την Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

Με «σπασμένα» φρένα συνεχίζει στο Abu Dhabi Open η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Επικράτησε με 7-5, 6-4 στο Abu Dhabi Open κόντρα στην Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (σ.σ. πρώην Νο1 στον κόσμο) για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό τένις, με φοβερές επιστροφές της μπάλας και πολύ «μυαλό» στο παιχνίδι της, η Μαρία Σάκκαρη ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού απέναντι στο Νο.15 του κόσμου. Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα έχει κερδίσει 2 Grand Slam στην καριέρα της.

Το παιχνίδι στο Abu Dhabi Open κράτησε 1 ώρα και 52 λεπτά. Η Μαρία Σάκκαρη έχει ρεκόρ καριέρας 330 νίκες σε σύνολο 550 αγώνων.

Ο επόμενος αγώνας για τη Σάκκαρη είναι για τα προημιτελικά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις θα αγωνιστεί κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού Κένιν - Πουτίντσεβα.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι για να φθάσει στον 3ο γύρο του τουρνουά και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ισπανίδα αθλήτρια, η Μαρία Σάκκαρη είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (7-5, 6-2) της Κόκο Γκοφ. Είχε βρεθεί, μάλιστα, να χάνει με 3-0 στο πρώτο σετ, καθώς η 17χρονη Αμερικανίδα (Νο 48 στον κόσμο και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο γυναικείο τένις) την αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα.

Abu Dhabi Open: Οι καλύτερες στιγμές για τη Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα κόντρα στην Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα:

Capitol Hill Protest - The Viking Guy

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ