Αθλητισμος

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν

Νίκη παρά τις απουσίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είχε σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Σλούκα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Μπάγερν στο ΣΕΦ - MVP ο Κώστας Σλούκας.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 84-82 την Μπάγερν Μονάχου στο άδειο ΣΕΦ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την 8η θέση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που παρατάχθηκε χωρίς τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, ήταν αρκετά αποτελεσματική έξω από 6,75 και αφού εξουδετέρωσε τον Μπόλντγουιν, έφτασε στη νίκη. 

Από την Μπάγερν ξεχώρισαν οι Ρέινολντς (20π) και Σίλεϊ (26π, 7/8τρ) που λίγο έλειψαν να κάνουν την ζημιά στους Πειραιώτες. Στην τελευταία κατοχή ο Τρινκιέρι διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές και είναι μεγάλη η πιθανότητα τιμωρίας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 11, Λαρεντζάκης, Σπανούλης 10, Σλούκας 24, Μάρτιν 8, Βεζένκοβ 13, Πρίντεζης 7, Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς, Έλις 11.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκέρι): Γουάιλερ-Μπαμπ 2, Μπάλντουιν 12, Σίλι 26, Ρέινολντς 20, Φλακαντορι 5, Τσίπσερ 5, Γκιστ 4, Τζόνσον, Ραντόσεβιτς 8, Γκραντ

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 9 νίκες και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν την Βιλερμπάν και τη Μακάμπι, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα για τη συνέχεια στη διοργάνωση.