Αθλητισμος

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν

Νίκη παρά τις απουσίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είχε σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Σλούκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sloukas-olympiakos.jpg
© EUROKINISSI / LATO KLODIAN

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Μπάγερν στο ΣΕΦ - MVP ο Κώστας Σλούκας.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 84-82 την Μπάγερν Μονάχου στο άδειο ΣΕΦ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την 8η θέση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που παρατάχθηκε χωρίς τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, ήταν αρκετά αποτελεσματική έξω από 6,75 και αφού εξουδετέρωσε τον Μπόλντγουιν, έφτασε στη νίκη. 

Olympiacos Piraeus - FC Bayern Munich Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 18

Από την Μπάγερν ξεχώρισαν οι Ρέινολντς (20π) και Σίλεϊ (26π, 7/8τρ) που λίγο έλειψαν να κάνουν την ζημιά στους Πειραιώτες. Στην τελευταία κατοχή ο Τρινκιέρι διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές και είναι μεγάλη η πιθανότητα τιμωρίας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 11, Λαρεντζάκης, Σπανούλης 10, Σλούκας 24, Μάρτιν 8, Βεζένκοβ 13, Πρίντεζης 7, Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς, Έλις 11.

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκέρι): Γουάιλερ-Μπαμπ 2, Μπάλντουιν 12, Σίλι 26, Ρέινολντς 20, Φλακαντορι 5, Τσίπσερ 5, Γκιστ 4, Τζόνσον, Ραντόσεβιτς 8, Γκραντ

Πλέον οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 9 νίκες και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουν την Βιλερμπάν και τη Μακάμπι, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα για τη συνέχεια στη διοργάνωση. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ