Αθλητισμος

Euroleague: Ξέσπασε στην Άλμπα ο Παναθηναϊκός

Πρώτος σκόρερ με εξαιρετική απόδοση ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Euroleague: Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός νίκησε με 92-69 την Άλμπα στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ, που δεν συνοδεύτηκε με νίκη, συνέχισε με ακόμη μια απέναντι στην Άλμπα για τη Euroleague. Στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων οι Πράσινοι μπήκαν από την πρώτη περίοδο δυνατά στο ματς και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να πετυχαίνει 10 γρήγορους πόντους, προηγήθηκαν με 25-18.

Στη συνέχεια το Τριφύλλι παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κράτησε την Άλμπα Βερολίνου σε χαμηλά επίπεδα και έφτασε στην ανάπαυλα με προβάσιδμα 5 πόντων (37-32). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είδε τον ηγέτη του, Νεμάνια Νέντοβιτς, να παίρνει το «όπλο» του και γρήγορα η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα.

Στην τελευταία περίοδο όταν η Άλμπα έκανε την τελευταία αντεπίθεση, ο Παναθηναϊκός απάντησε με τρίποντα και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να φτάνει στους 22 πόντους, επιβλήθηκε τελικά με 92-69. Στην επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός που έφτασε τις 5 νίκες, αντιμετωπίζει εκτός έδρας  την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 12, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 22, Καλαϊτζάκης, Φόστερ 9, Νέντοβιτς 13, Γουάιτ 9, Μήτογλου 2, Μπεντίλ 5, Σαντ Ρος 13.
 
ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Ρενέσες): Λο 8, Σίβα 11, Γκιφάι 13, Μάτισεκ 8, Σνάιντερ 3, Νίκιτς, Ολνίντε 9, Τίμαν 3, Γκρέιντζερ 3, Σίκμα 11.