Αθλητισμος

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Λονδίνο και «τελικός» με Ναδάλ

Μεγάλη νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals του Λονδίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκη με 2-1 σετ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ
© ANDY RAIN / EPA

London ATP Finals: Νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ. - Με Ναδάλ την Πέμπτη για μια θέση στους ημιτελικούς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ, βρήκε τον καλό του εαυτό και σε ένα παιχνίδι που «έσπασε καρδιές», επικράτησε του πολύ φορμαρισμένου Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ισοπεδωτικός και νίκησε με 6-1 games, παίζοντας κατά διαστήματα τένις πολύ υψηλού επιπέδου. 

Nadal v Thiem BLOCKBUSTER; Tsitsipas v Rublev | Nitto ATP Finals 2020 Highlights Day 3

Στο δεύτερο σετ όμως, ο Ρώσος Νο8 στην Παγκόσμια Κατάταξη ισορρόπησε και με μπρέικ στο τελευταίο game, έφτασε στο 1-1. Το τρίτο σετ ήταν μια μεγάλη μάχη για τα 2 ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου τένις που έφτασε ως το τάι-μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να κλείσει νικηφόρα το δεύτερο παιχνίδι του στους ATP Finals του Λονδίνου. 

Πλέον, ο Ντόμινικ Τιμ που νωρίτερα κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ έχει αποκλειστεί. Στο μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, για την πρόκριση στους «4» ο Στέφανος Τσιτσιπάς έρχεται αντιμέτωπος με τον Ναδάλ. Μια αναμέτρηση που είναι «τελικός» και για τους δύο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ