Αθλητισμος

Γκάρι Λίνεκερ: Η φαρμακερή ατάκα στον Τραμπ έγινε αμέσως viral

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε τη «νίκη» Τραμπ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γκάρι Λίνεκερ αυτοσαρκάζεται και απαντά στη «νίκη» Τραμπ
© EPA/WILL OLIVER

Ο Γκάρι Λίνεκερ αυτοσαρκάζεται και απαντά στο tweet Τραμπ με το ιδιαίτερο ύφος του.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα των Αμερικανικών Εκλογών και τον θρίαμβο του Τζο Μπάιντεν, όμως ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καταφέρει ακόμα να παραδεχτεί την ήττα του. Έτσι, ακόμη και σήμερα προχώρησε σε ένα ακόμη tweet, όπου αναφέρει «ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ». Ο Γκάρι Λίνεκερ, γνωστός για τις φαρμακερές ατάκες του και το υπέροχο χιούμορ του, δεν άφησε ασχολίαστο το νέο τιτίβισμα του Πλανητάρχη και αυτοσαρκαζόμενος έδωσε τη δική του ξεχωριστή απάντηση.

 

 

«ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ» πόσταρε ο πρώην παίκτης των Έβερτον, Τότεναμ και Μπαρτσελόνα και αμέσως είδε την απάντησή του, να γίνεται viral. Φυσικά ο νυν σχολιαστής των αγώνων της Premier League, ουδέποτε κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ η καλύτερη πορεία του ήταν το 1990, όταν με 4 γκολ βοήθησε την Αγγλία να φτάσει στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ιταλίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λίνεκερ σχολιάζει κάτι πέρα από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού συχνά πυκνά παίρνει θέση για διάφορα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Το 2018 άλλωστε είχε λάβει ανοιχτά θέση κατά του Brexit συμμετέχοντας σε events και κάνοντας ομιλίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ