Αθλητισμος

Euroleague: Ξανά ήττα για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στην Εφές

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην «λαβωμένη» Εφές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5187407_1.jpg
© EUROKINISSI

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναηθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αναντολού Εφές που αγωνίστηκε χωρίς τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα παρατάχθηκε χωρίς τον ηγέτη της, Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά με την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Σέλβιν Μακ. Ο αμερικάνος ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 18 πόντους. 

Η Εφές από την άλλη αγωνίστηκε χωρίς τους Λάρκιν και Ντάνστον, ενώ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ροντρίγκ Μπομπουά αποχώρησε μετά από ένα άσχημο χτύπημα του Μάρκους Φόστερ. Παρ' όλα αυτά ο Εργκίς Αταμάν είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι με 33 πόντους και να διαλύει την άμυνα των πράσινων. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βόβορας): Μακ 18, Παπαγιάννης 16, Μποχωρίδης 2, Παπαπέτρου 12, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ 6, Γουάιτ 11, Μήτογλου 7, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος 5.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά, Σίνγκλετον, Μπαλμπάι 9, Μόερμάν 7, Τουντσέρ 5, Πλάις 8, Μίτσιτς 33, Άντερσον 6, Σιμόν 12.

Μετά από αυτήν την ήττα, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην 15η θέση με ρεκόρ 2-4, ενώ 2 αγώνες του έχουν αναβληθεί. Την επόμενη εβδομάδα το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια και την Μπασκόνια στη διαβολοβδομάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ