Αθλητισμος

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πήρε εξιτήριο ο Αργεντινός θρύλος

Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν μετά και την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι.

«Ο Ντιέγκο ανυπομονεί να φύγει από το νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στην διαδικασία αξιολόγησης εάν αυτό θα μπορούσε να γίνει την Τρίτη ή πιθανότατα την Τετάρτη.

»Θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές παραμέτρους, αλλά μέχρι στιγμής, η πρόοδός του είναι πολύ καλή», είπε ο προσωπικός του ιατρός, Λεοπόλντο Λούκε.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα κατάθλιψης και αναιμίας, ωστόσο η τελευταία αξονική που έκανε έδειξε πως έχει υποστεί αιμάτωμα στο κεφάλι και πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επέμβαση.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, οι οικείοι του Μαραντόνα, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Μπουένος Άιρες με σκοπό να γίνει εκεί το χειρουργείο, από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί καθημερινώς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ