Αθλητισμος

ΑΕΚ: Θρίαμβος στην Ουκρανία, 4-1 τη Ζόρια

Πήρε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της ΑΕΚ
Οι παίκτες της ΑΕΚ © EUROKINISSI

Τεράστια νίκη με 4-1 επί της Ζόρια πέτυχε στην Ουκρανία η ΑΕΚ - Πέτυχε την πρώτη της νίκη και διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση ζωντανές.

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League η ΑΕΚ, που επικράτησε με 4-1 της Ζόρια στην Ουκρανία.

Η «Ένωση» κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τάνκοβιτς να ανοίγει το σκορ και να βάζει την ομάδα του σε ρόλο οδηγού στο ματς.

Στο 34' ο Τάνκοβιτς από σκόρερ έγινε δημιουργός με τον Πέτρο Μάνταλο να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να κάνει το 2-0.

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και ο Μάνταλος στο 54' τροφοδότησε τον Λιβάγια, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Ζόρια κατάφερε να μειώσε στο σκορ με τον Κοχέργκιν στο 81' με την ΑΕΚ, ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά να γράφει το τελικό 4-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λιβάγια.

Ζόρια-ΑΕΚ 1-4 | Στιγμιότυπα |

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΧΑΝΣΚ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Τσίγκανικς, Κομτσενόφσκι (59΄ Φαβόροφ), Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Ιβανισένια, Κοτσέργκιν, Καμπάεφ (59΄ Γκλάντκι), Γιουρτσένκο, Γκρόμοφ (46΄ Σαγιαντμανές), Λούνοφ (46΄ Ναζαρίνα)

ΑΕΚ (Τζανλούκα Κολονέλο): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα, Κρίστιτσιτς (85΄ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ (69΄ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (85΄ Μπότος), Λιβάγια, Τάνκοβιτς (75΄ Ανσαριφάρντ)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λέστερ έκανε πάρτι απέναντι στη Μπράγκα στην Αγγλία.

Στο 21' ο Ιχεανάτσο έκανε το 1-0 για την ομάδα του μετά από μπαλιά του Μάντισον ενώ στο 48' διπλασίασε τα τέρματα των «αλεπούδων».

Στο 67' ο Ιχεανάτσο από σκόρερ, μοίρασε ασίστ στον Πράετ, ο οποίος έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 έγραψε ο Μάντισον στο 78'.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ