Αθλητισμος

H AEK έχασε με 2-1 από τη Λέστερ για το Europa League

Η «Ένωση» πλήρωσε τα τραγικά λάθη των παικτών της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, με την «Ένωση» να χάνει 2-1 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ.

Την ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ γνώρισε η ΑΕΚ από τη Λέστερ για τη δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Europa League.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ σε ισάριθμους αγώνες στους ομίλους του φετινού Europa League (σ.σ. είχε ηττηθεί με 3-0 εκτός έδρας από την Μπράγκα).

Οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν στο β΄ ημίχρονο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αγγλική ομάδα. Τα γκολ των «αλεπούδων», που έφτασαν τους 6 βαθμούς και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Μπράγκα (επικράτησε 2-1 της Ζόρια στην Ουκρανία), σημείωσαν ο Βάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 18' και ο Μάντισον στο 39'.

Το μοναδικό τέρμα για την ΑΕΚ, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλο μαζί με τους Ουκρανούς, σημείωσε ο Τάνκοβιτς στο 48'.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (86΄ Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα (86΄ Μαχαίρας), Σάκχοφ (86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (46΄ Ολιβέιρα), Λόπες, Ανσαριφάρντ (46΄ Τάνκοβιτς)

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Μόργκαν, Φοφανά, Φούκς (46΄ Τόμας), Τζάστιν, Ουντέρ (66΄ Πραέτ), Τσάουντχαρι (66΄ Μεντί), Τίλεμανς, Μάντισον (74΄ Μπαρνς), Ολμπράιτον, Βάρντι (70΄ Ιεανάτσο)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ