- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Euroleague: Ήττα με 97-89 από τη Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός
Ηττήθηκαν στην παράταση οι «πράσινοι»
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην παράταση από τη Μπαρτσελόνα με 97-89 και «έπεσε» στο 1-2 ρεκόρ νικών και ηττών.
Ήττα με ψηλά το κεφάλι υπέστη ο Παναθηναϊκός απέναντι στο φετινό φαβορί της Euroleague, Μπαρτσελόνα, η οποία και επικράτησε των «πράσινων» στην παράταση.
Οι παίκτες του Βόβορα έπεσαν με το τελικό 97-89 (75-75κ.α.) από την Μπαρτσελόνα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 1-2. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους (3-1).
Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός έφτασε μία... ανάσα από την υπέρβαση, παρά το γεγονός ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και την παράταση αγωνίστηκε χωρίς «καθαρόαιμο» πλέι μέικερ, μετά τον τραυματισμό του Κίφερ Σάικς (κάκωση στη φτέρνα), ενώ από το 35΄ έχασε και τον Ιωάννη Παπαπέτρου με 5 φάουλ. Ένας πεισμωμένος Μάρκους Φόστερ με 24 πόντους οδηγούσε την «πράσινη» επίθεση, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Νεμάνια Νέντοβιτς (15π.), Χάουαρντ Σαντ Ρος (17π.) και τον Κωνσταντίνο Μήτογλου (16π., 12ρ., 4ασ., 2κλ.), ο οποίος «έλαμψε» σε μία βραδιά που η «πράσινη» φροντ λάιν ήταν... απούσα. Κομβική η εμφάνιση του Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος διακρίθηκε στην άμυνα, ενώ με τις τρεις εύστοχες βολές του έστειλε τον αγώνα στην παράταση.
Από τους Ισπανούς, οι οποίοι δεν είχαν στη διάθεση τους τους τραυματίες Βίκτορ Κλαβέρ (πέλμα), Νίκολα Μίροτιτς (κορωνοϊός), ενώ έχασαν με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο και τον Άλεξ Αμπρίνες, ξεχώρισαν οι Κόρι Χίγκινς (24π.), Μπράντον Ντέιβις (20π.), Κάιλ Κούριτς (14π.) και φυσικά ο Νικ Καλάθης. Ο τέως αρχηγός του Παναθηναϊκού τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 6 ασίστ, έχοντας «τιμωρήσει» τους «πράσινους» από τα 6.75 για την απόφαση τους να του δίνουν τα μακρινά σουτ (4 τρίποντα).
Τα δεκάλεπτα: 13-18, 36-35, 58-58, 75-75κ.α., 97-89
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 20, Χάνγκα 6 (2), Μπολμάρο, Σμιτς 4, Ερτέλ 7 (1), Πούστοβι 1, Οριόλα 6, Αμπρίνες, Χίγκινς 24 (2), Μαρτίνεθ 1, Κούριτς 14 (4), Καλάθης 14 (4).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βόβορας): Παπαγιάννης 2, Όγκαστ 2, Παπαπέτρου 8, Κασελάκης 5, Φόστερ 24 (4), Νέντοβιτς 15 (5), Σάικς, Γουάιτ, Μήτογλου 16 (1), Μπέντιλ, Σαντ-Ρος 17 (4).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απόφαση της Euroleague για τον γκαρντ της Μονακό που αποβλήθηκε στο ΣΕΦ
Η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Για όσα συνέβησαν στο Game 2 της σειράς των playoffs με τη Βαλένθια
Έντονο το τρίτο ημίχρονο από σπουδαίο διπλό του «τριφυλλιού» στην Ισπανία
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Βαλένθια
Παρακολουθούν τον αγώνα Ολυμπιακού - Μονακό
Πλησιάζοντας στο τέλος της καριέρας του στα 41 του χρόνια, έφτασε τα 970 γκολ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Σκοράρει ασταμάτητα ο Πορτογάλος αστέρας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Θέλω να θυμίσω στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα καθώς κυνηγούν τα όνειρά τους», λέει η αθλήτρια
Απόψε το βράδυ η αναμέτρηση
Τι ώρα είναι η σπουδαία αναμέτρηση
Απέσπασαν τα συγχαρητήρια αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων της Θεσσαλονίκης
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε στον τελικό από τους Ισπανούς
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague απέναντι στη Βαλένθια
Ιστορική ποινή για τον Αντράδα - Ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Κυριακή
Τι σχολίασε ο Αμερικανός σούπερ σταρ για το φάουλ που του έγινε στη συγκεκριμένη φάση
Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Τάισον Ουόρντ, διάστρεμμα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.