Αθλητισμος

Ρολάν Γκαρός: Εκπληκτικός ο Τσιτσιπάς, στον τελικό ο Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άντεξε για σχεδόν 4 ώρες απέναντι στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23252029.jpg
© EPA/IAN LANGSDON

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-2 σετ και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ την Κυριακή.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον 12 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης, Ράφα Ναδάλ. Ο Σέρβος Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 3-2 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά σε μια μάχη που πλησίασε τις 4 ώρες. 

Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas - Semi-final Highlights | Roland-Garros 2020

Ο Νόλε προηγήθηκε με 2-0 σετ και ενώ σέρβιρε για να κατακτήσει και το τρίτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έβγαλε αντίδραση και έσπασε δύο φορές το σερβίς του για να μειώσει σε 2-1 και να κρατηθεί στο παιχνίδι. Έπειτα, στο τέταρτο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον Τζόκοβιτς, όμως από τις αρχές του 5ου σετ φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Ο καλύτερος τενίστας αυτήν την στιγμή στον κόσμο έκανε 3 μπρέικ στο 5ο σετ και επικράτησε εύκολα με 6-1. Ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έβγαλε το καπέλο στον Σέρβο αναφέροντας πως «άγγιξε την τελειότητα».

Την Κυριακή, ο Νόβακ Τζόκοβιτς διεκδικεί το 18ο Grand Slam του κόντρα στον Ράφα Ναδάλ, σε ένα στάδιο που ο Ισπανός μοιάζει να είναι «γηπεδούχος».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ