Αθλητισμος

Αποκλεισμός ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Έχασε με 2-1 από την Κράσνονταρ στην Τούμπα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από την Κράσνονταρ την Τούμπα και έτσι δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ - Στο Europa League συνεχίζει ο Δικέφαλος του Βορρά

O ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απόψε στην Τούμπα απέναντι στην Κράσνονταρ να πετύχει την πρώτη του πρόκριση σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ είχε να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς στη Ρωσία. Το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπε έληξε με τους δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. 

Τα πράγματα για τον Δικέφαλο του Βορρά δυσκόλεψαν με το αυτογκόλ που πέτυχε ο Μιχαϊλίδης στο 72ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με γκολ στο 76' , όμως οι Ρώσοι στην επόμενη φάση κατάφεραν να σκοράρουν με τον Καμπελά. 

Έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League. 

Νωρίτερα πανζουρλισμός επικράτησε έξω   από το Μακεδονία Παλλάς από τους φίλους του ΠΑΟΚ που έσπευσαν εκεί για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα λίγη ώρα πριν από τη μεγάλη μάχη με τη Κράσνονταρ, με φόντο την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Xιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Μακεδονία Παλλάς, προκειμένου να συνοδεύσουν την αποστολή του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας, ενόψει της μεγάλης ρεβάνς για τα πλέι οφ του ΤΤσιάμπιονς Λίγκ. 

Λίγο πριν από τις 20.00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από το Μακεδονία Παλλάς και επικράτησε πανδαιμόνιο από τους οπαδούς του Δικεφάλου. Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» μπήκαν στο πούλμαν και μαζί με μηχανοκίνητη πορεία αναχώρησαν για το γήπεδο.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Μακεδονία Παλλάς απόψε © EUROKINISSI/ MOTION TEAM

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ