Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ομόνοια με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ

Στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη 2-0 κόντρα στην Ομόνοια
Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη 2-0 κόντρα στην Ομόνοια © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ομόνοια με 2-0 για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το πρώτο βήμα για να περάσει στους ομίλους.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας την Ομόνοια την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-0 κόντρα στην κυπριακή ομάδα για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν στο 69' ο Βαλμπουενά με εύστοχο πέναλτι και ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Η Ομόνοια μπήκε στο παιχνίδι με καθαρά αμυντική προσέγγιση, επιθυμώντας να πάρει αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς να προχωρά σε αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν περισσότερο, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ, ωστόσο έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο, ο οποίος έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Κύπρο και το ΓΣΠ της Λευκωσίας την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα -Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας- Μπουχαλάκης, Καμαρά- Βαλμπουενά, Φορτούνης (59' Ελ Αραμπί), Μασούρας (59' Ραντζέλοβιτς) - Χασάν (76' Εμβιλά).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο -Χουμπότσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς- Μποτεάκ, Γκόμεθ, Γκόμες- Παπουλής (81' Ασαντέ), Σένε (46' Ντούρις), Τιάγκο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ