Αθλητισμος

Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ελληνοκυπριακή μάχη για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κόντρα στην Ομόνοια διεκδικεί ο Ολυμπιακός την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ - Η κυπριακή ομάδα απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα.

Την Ομόνοια Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για το εισιτήριο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 η Ομόνοια απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα σε ματς που έγινε στο ΓΣΠ, στη διαδικασία των πέναλτι.

Το κανονικό ματς και η παράταση έληξαν 1-1 και στη… ρώσικη ρουλέτα η Ομόνοια ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 4-2.

Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σύλλογος (με σήμα το τριφύλλι) περνά στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα εξασφάλισε ήδη την παρθενική του συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 την Μπενφίκα, επικρατώντας με 2-1 στην Τούμπα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ κυνηγά με αξιώσεις την παρθενική του συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταίο εμπόδιο η Κράσνονταρ σε διπλά παιχνίδια αυτήν τη φορά. Η αρχή θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 (Τρίτη) στη Ρωσία και η ρεβάνς στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στην Τούμπα.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» την επόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και η ρεβάνς στη Λευκωσία στις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ