Αθλητισμος

NBA: Το μεγάλο επίτευγμα των Νάγκετς

Το Ντένβερ ολοκλήρωσε την ανατροπή επί των Κλίπερς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τρεις σπουδαίες εμφανίσεις στα τελευταία ισάριθμα ματς, οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή επί των Κλίπερς και επικράτησαν στη σειρά με 4-3.

Οι Ντένβερ Νάγκετς θα είναι οι αντίπαλοι των Λέικερς στους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Κολοράντο απέκλεισε την άλλη ομάδα του Λος Άντζελες, τους Κλίπερς, με σκορ 4-3 στα ημιτελικά. Τα ξημερώματα ολοκλήρωσε ουσιαστικά μια… τετραπλή ανατροπή απέναντι στους ακριβοπληρωμένους αντιπάλους της. Καταρχάς με το σημερινό 104-89, σφράγισε τη βασική ανατροπή του σκορ στη σειρά, καθώς έχανε με 1-3 και το γύρισε!

Στα τρία τελευταία ματς που τελικά επικράτησε, βρέθηκε πίσω στο σκορ με μεγάλες διαφορές. Στο Game 5 με 15 πόντους, στο Game 6 με 19 και τώρα με 12. Κι όμως δεν έχασε σε κανένα και ειδικά στο έβδομο έκανε και περίπατο απέναντι στους αποκαμωμένους Κλίπερς. Ο σκόρερ Μάρεϊ πιστοποίησε τον χαρακτηρισμό βάζοντας 40 πόντους, ενώ ο πληθωρικός Γιόκιτς έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση με 16 πόντους, 22 ριμπάουντ και 13 ασίστ! Οι Νάγκετς είχαν κάνει την ίδια ανατροπή και στον προηγούμενο γύρο των πλέι οφ. Έχαναν 3-1 από τους Τζαζ και τελικά πέρασαν με 4-3.

Στην Ανατολή, οι τελικοί ξεκίνησαν και έπειτα από ένα δραματικό πρώτο ματς, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 117-114 στην παράταση. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ