Αθλητισμος

70.000 ο λογαριασμός του Μαγκουάιρ λίγο πριν το ξύλο

Dom Perignon, ουίσκι, βότκα, αστακοί και μπριζόλες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι έφαγε και τι ήπιε ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, πριν συλληφθεί για τον περίφημο καυγά στα Ματογιάννια

Λογαριασμούς 70 χιλιάδων ευρώ περίπου έκανε ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο το βράδυ της Τρίτης λίγες ώρες πριν συλληφθεί για τον περίφημο καυγά στα Ματογιάννια, σύμφωνα με την λονδρέζικη εφημερίδα Sun. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η παρέα του κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, έχοντας παραγγείλει τέσσερα μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon μαζί με πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκας. Το μενού είχε, επίσης, αστακούς και μπριζόλες.

Την επόμενη μέρα πήγε σε πάρτι με 500 άτομα σε βίλα επιχειρηματία του νησιού, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί με παρέα Αγγλων οπαδών άλλης ομάδας. Αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι ίδιοι οπαδοί τον πέτυχαν έξω από μαγαζί.

«Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καυγά μαζί του», γράφει η Sun. «Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, αλλά σίγουρα δεν ήταν φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και τρου φώναζαν πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου» όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα.

Ο ίδιος επεστρεψε στη Βρετανία καθώς η δίκη του προσδιορίστηκε για τις 25 Αυγούστου κι εκεί θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Κατηγορείται μεταξύ άλλων και για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού αλλά ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έγινε παρεξήγηση, καθώς το μόνο που ρώτησε είναι «πόσο πρόστιμο θα πληρώσει». 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ