Αθλητισμος

Γκάλοπ: Ποιος θα κατακτήσει το Champions League;

Παρί Σεν Ζερμέν ή Μπάγερν Μονάχου; Ψήφισε και δες τα αποτελέσματα

gettyimages-1266824966.jpg
© Visionhaus / Getty Images

Παρί Σεν Ζερμέν ή Μπάγερν Μονάχου; Εμπαπέ ή Λεβαντόφσκι; Ψήφισε ποιος πιστεύεις ότι θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και δες τα αποτελέσματα.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Champions League μπορεί να άργησε μερικούς μήνες, όμως είναι και επίσημα προ των πυλών. Την Κυριακή στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ και Εμπαπέ θα βρει απέναντί της, την Μπάγερν Μονάχου του αρχισκόρερ της φετινής διοργάνωσης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

Οι δύο μονομάχοι ξεπέρασαν στα ημιτελικά τα εμπόδια της Λειψίας και της Λυών και πλέον καλούνται να γράψουν ιστορία. Η Μπάγερν που είναι αήττητη μέσα στο 2020 θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί μετά την υπερηχητική εμφάνιση και νίκη της κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 8-2 για τα προημιτελικά. Αν τα καταφέρει, θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για 6η φορά στην ιστορία της και θα έχει πετύχει το τρεμπλ για φέτος. 

Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν, που προκρίθηκε στον ημιτελικό με μια επική ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, φαίνεται ότι ξόρκισε τους δαίμονες του παρελθόντος και με τον γερμανό προπονητή Τόμας Τούχελ, θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει; Παρί Σεν Ζερμέν ή Μπάγερν; Απαντήστε παρακάτω και δείτε τα αποτελέσματα!


Κεντρική φωτογραφία: © Visionhaus / Getty Images

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • 01