Αθλητισμος

Στεφανίδη: Γιατί επιτρέπεται κόσμος σε συναυλίες κι όχι σε αγώνες

Τι απάντησε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Στεφανίδη
Κατερίνα Στεφανίδη © EUROKINISSI

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα άδεια γήπεδα λόγω κορωνοϊού

Την απορία της σχετικά με τη μη παρουσία κόσμου στους αθλητικούς χώρους εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ με ανάρτηση στο twitter αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται η παρουσία κόσμου σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, όχι όμως και στους αγωνιστικούς χώρους. 

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Μάλιστα, στην ανάρτησή της απάντησε και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη: «Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ».


Στη συνέχεια η Στεφανίδη αναρωτήθηκε: «Άρα αδικείται ο αθλητισμός, σωστά; Πρέπει να βγαίνουμε, καλή ώρα, να κάνουμε δημόσια παράπονα για να υπάρχει μια ισότητα;».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα αλλά οι πόρτες θα είναι κλειστές για το κοινό.

Στο πλαίσιο του διαλόγου που άνοιξε στο προφίλ της Κατερίνας Στεφανίδη και προς απάντηση σχολίου που αφορούσε στη βία στα γήπεδα, η Κατερίνα Στεφανίδη επιστράτευσε το χιούμορ της.


 

 

Τέλος η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην προσοχή που δίνεται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κάτι που δεν συμβαίνει για όλα τα αθλήματα.

 


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ