Αθλητισμος

Η (νέα) επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ

Διχασμένος ο κόσμος της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όγκνιεν Βράνιες
Όγκνιεν Βράνιες © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Όγκνιεν Βράνιες επιστρέφει και πάλι στην ΑΕΚ - Στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Όγκνιεν Βράνιες άφησε την ΑΕΚ στα κρύα του λουτρού. Ήταν τέλη Ιουνίου, όταν ο Βόσνιος έφυγε δίχως άδεια για την πατρίδα του εν μέσω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η αντίδραση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, του Ίλια Ίβιτς, ήταν άμεση: Τηλέφωνο στον παίκτη και άμεση λύση του δανεισμού. Ο Βράνιες ανήκει στην Άντερλεχτ, όμως είναι εμφανές πως στο Βέλγιο δεν κολλάει. Κάποιοι είπαν τότε πως η συμπεριφορά του Βόσνιου θα εξοργίσει περισσότερο τους Βέλγους και θα τον διώξουν, κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως αυτό είναι ένα κόλπο για να τον πάρει ελεύθερο η ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, όμως ο υψηλόσωμος στόπερ ετοιμάζεται να έρθει ξανά στην ΑΕΚ, ως ελεύθερος.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής είναι στην Αθήνα, έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» και αυτό που μένει είναι να λύσει κάποια θεματάκια με την Άντερλεχτ, που βιάζεται να τον ξεφορτωθεί.

Δεν τίθεται αμφισβήτηση πως ο Βράνιες είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και γι’ αυτό μια μεγάλη μερίδα φίλων της ΑΕΚ πανηγυρίζει με την επικείμενη νέα του επιστροφή, που θα σημάνει την τρίτη του θητεία στους «κιτρινόμαυρους». Στον αντίποδα, δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν συμπαθούν τα τερτίπια του Βόσνιου, ο οποίος πολλές φορές φέρεται αψυχολόγητα και δημιουργεί προβλήματα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ