Αθλητισμος

H Λίβερπουλ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά το επιβλητικό 5-3 επί της Τσέλσι, σήκωσε την κούπα στο «Άνφιλντ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CHAMPIONS! Liverpool's Premier League trophy lift

Μετά από τριάντα χρόνια, η Λίβερπουλ αναδείχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια της Premier League επικρατώντας στην τελευταία αγωνιστική με 5-3 της Τσέλσι.

Τριάντα χρόνια δίχως πρωτάθλημα ήταν πάρα πολλά για τη Λίβερπουλ και υπό μία έννοια είναι κρίμα που οι οπαδοί της δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο για να το γιορτάσουν. Το 5-3 επί της Τσέλσι ακολούθησε η απονομή της κούπας. Κι από τη στιγμή που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον μαζί με τους συμπαίκτες του σήκωσαν το πολυπόθητο τρόπαιο μέσα στο KOP, τη θρυλική εξέδρα των φανατικών της ομάδας. Μάλιστα, αυτός που παρέδωσε το κύπελλο είναι ο Κένι Νταλγκλίς. Ένας μύθος του συλλόγου και προπονητής του πρωταθλήματος το 1990. Του τελευταίου μέχρι του φετινού.

CHAMPIONS! Liverpool's Premier League trophy lift

Ο… χαμός συνεχίστηκε στα αποδυτήρια με σαμπάνιες, φωνές και συνθήματα.

Inside the LFC dressing room - Liverpool celebrate the title at Anfield

Η διοίκηση της Λίβερπουλ, αλλά και οι παίκτες με τον Γιούργκεν Κλοπ είχαν κάνει συστάσεις στον κόσμο να μην μαζευτεί έξω από το «Άνφιλντ» λόγω κορωνοϊού. Μπορεί τελικά να μην μαζεύτηκε η… μισή πόλη όπως θα γινόταν υπό κανονικές συνθήκες, αλλά και πάλι αρκετές χιλιάδες οπαδοί πήγαν στα πέριξ του γηπέδου και το γιόρτασαν, με κάθε ρίσκο βέβαια.

Crazy Scenes At Anfield As Liverpool Fans Celebrate Lifting The Premier League Trophy

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ