Αθλητισμος

Μεγάλα ντέρμπι έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο δρόμος για την κούπα με τα μεγάλα αφτιά θα έχει πολύ ενδιαφέρον

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ με την κληρωτίδα να βγάζει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ως και τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο των προημιτελικών, αλλά και των ημιτελικών, με συνέπεια να ξέρουμε από τώρα ποιες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους αν περάσουν.

Τα δύο σίγουρα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Παρί Σεν Ζερμέν-Αταλάντα και Λειψία Ατλέτικο. Μάλιστα, οι νικητές αυτών των αγώνων θα αναμετρηθούν στον έναν ημιτελικό. Μεγάλη ευκαιρία για την Παρί των εκατοντάδων εκατομμυρίων, να διεκδικήσει το τρόπαιο, ενώ πιθανή νέα αποτυχία της, θα τη φέρει σε… απελπισία.

Από την άλλη, ελλοχεύουν πολλά ντέρμπι. Ο νικητής του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 οι Άγγλοι εκτός έδρας στο πρώτο ματς) θα παίξει με τον νικητή του Γιουβέντους-Λιόν (προβάδισμα 1-0 οι Γάλλοι). Αν η Γιούβε κάνει την ανατροπή θα παίξει με μεγαθήριο, ενώ πιθανώς το ίδιο θα συμβεί και στον ημιτελικό.

Διότι το άλλο ζευγάρι της φάσης των «8» είναι το Μπαρτσελόνα/Νάπολι εναντίον Τσέλσι/Μπάγερν. Οι Βαυαροί νίκησαν με 3-0 μέσα στο Λονδίνο και ουσιαστικά έχουν προκριθεί. Η Μπάρτσα πήρε 1-1 στη Νάπολη και είναι φαβορί για να περάσει κι αυτή.

Οι ρεβάνς των αγώνων για τη φάση των «16» θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων κανονικά. Από τα προημιτελικά και μετά θα γίνουν μονοί αγώνες, άπαντες στη Λισαβόνα. Φυσικά χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

  • Μάντσεστερ Σίτι/Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους/Λιόν
  • Λειψία-Ατλέτικο
  • Νάπολι/Μπαρτσελόνα-Τσέλσι/Μπάγερν
  • Παρί-Αταλάντα

https://athensvoice.gr/koronoios