Αθλητισμος

Αγκαλιά με τη δεύτερη θέση η ΑΕΚ

Αύξησε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ
ΑΕΚ ©EUROKINNISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και είναι πλέον τέσσερις βαθμούς πάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ - Κοντά στο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να σφραγίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Ένωση» νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον τρίτο ΠΑΟΚ, ο οποίος έφερε 0-0 με τον ελλιπέστατο και γεμάτο πιτσιρικάδες, Παναθηναϊκό.

Αν και όλα μπορούν να ανατραπούν, η ΑΕΚ δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σκιά του καλού του εαυτού. Μια ελπίδα έχουν μόνο οι Θεσσαλονικείς, κι αυτή είναι να πάρουν πίσω τους επτά βαθμούς από το CAS. Εκεί θα βρεθούν και πάλι σε θέση ισχύος, χωρίς αυτό βέβαια να τους σιγουρεύει.

Διότι αν οι δύο «Δικέφαλοι» φέρουν τα ίδια αποτελέσματα στις δύο επόμενες αγωνιστικές, η ΑΕΚ θα μπορέσει με μια εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ στο φινάλε των πλέι οφ, να τον προσπεράσει (την ευνοεί η ισοβαθμία) ακόμη και με επιστροφή βαθμών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ