Αθλητισμος

Πρέμιερ Λιγκ: Aλληλεγγύη και διαιτητική «σφαγή»

Όσα έγιναν στην επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρέμιερ Λιγκ
Η Πρέμιερ Λιγκ στηρίζει το Black Lives Matter © EPA/PETER POWELL / NMC

Οι αγώνες και τα παραλειπόμενα κατά την επανεκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μόλις δύο εξ αναβολής αγώνες περιελάμβανε η… πρεμιέρα της συνέχειας της Πρέμιερ Λιγκ, κι όμως είχαν αρκετά θέματα που συζητιούνται τις τελευταίες ώρες. Καταρχάς υπήρξε μια μαζική δράση αλληλεγγύης προς τη μαύρη παγκόσμια κοινότητα, που εκφράστηκε με το γονάτισμα διαμαρτυρίας παικτών, προπονητών και διαιτητών, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως όλες οι φανέλες των ομάδων, αντί για το όνομα του παίκτη στην πλάτη, αναγράφουν τη φράση Black Lives Matter.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 3-0 την Άρσεναλ, όμως όλοι λαχτάρησαν με τον σοβαρό τραυματισμό του Έρικ Γκαρσία. Ο νεαρός στόπερ συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα συμπαίκτη του, τον Έντερσον, χτύπησε στον αυχένα, αποχώρησε με φορείο και διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο με μάσκα οξυγόνου.

Celeste - Stop This Flame (Official Video)

Είχαμε και… παρατράγουδα νωρίτερα στο Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0. Δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ των φιλοξενούμενων, παρότι η μπάλα πέρασε όλη τη γραμμή. Το σύστημα goal line technology δεν λειτούργησε για πρώτη φορά και η εταιρεία που το έχει δημιουργήσει, ζήτησε επίσημα συγγνώμη από την ομάδα της Σέφιλντ! Είναι απορίας άξιον, τι έκαναν οι άνθρωποι του VAR και δεν παρενέβησαν…

Aston Villa 0-0 Sheffield United | Premier League highlights | VAR / Hawkeye Controversial Non Goal

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ