Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 μιλάει ο Δ. Γιαννακόπουλος

Νέα ημερομηνία και αγωνία για τα λεγόμενα του «πράσινου» παράγοντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Γιαννακόπουλος/© EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 -εκτός απροόπτου- ανοίγει τελικά τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η αναβολή της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Αρκετοί ήταν αυτοί που… ξενέρωσαν, βλέποντας τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να μην είναι ακριβής στο «ραντεβού», κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν με διάφορες εξαγγελίες του.

Άλλοι πάλι το πήγαν λίγο παραπέρα, θεωρώντας ότι για να αναβάλλει τη συνέντευξη, κάτι περιμένει. Προφανώς κάτι καλό. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν ξανά, λέγοντας ότι πιθανώς να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Βοτανικού και στο περίφημο γήπεδο που θέλει να χτίσει εκεί η ομάδα εδώ και 12-13 χρόνια.

Παράλληλα βέβαια, δεν έχουν κοπάσει οι φήμες/πληροφορίες που τον θέλουν να ρίχνει πολύ το μπάτζετ στο μπασκετικό τμήμα, όπως και το ενδεχόμενο να σταματήσει την ενασχόλησή του με αυτό, δίχως πάντως να αφήσει την ιδιοκτησία από τα χέρια του.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, θα τα μάθουμε (αν δεν υπάρξει νέα αναβολή) την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, αφού ανακοινώθηκε πως τότε θα δώσει την περίφημη συνέντευξη Τύπου ο Γιαννακόπουλος. Στη μία και μισή το μεσημέρι, στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ