Αθλητισμος

Ο Τσιτσιπάς θέλει να σκηνοθετήσει τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας και έδωσε λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή

Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε το όνειρό του να γίνει σκηνοθέτης και να έχει πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το όνειρό του να σκηνοθετήσει ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο Eurospοrt και στην Μπάρμπαρα Σετ. «Θέλω να φτιάξω μια ταινία στο μέλλον. Να είμαι ο σκηνοθέτης, ίσως. Θέλω να της δώσω το δικό μου στιλ και να έχει επιτυχία. Ίσως είναι ένα ντοκιμαντέρ, ή μια περιπέτεια. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά θα ήθελα τον Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι πρωταγωνιστής στην ταινία μου». 

Οπως είπε πέρασε τις μέρες της καραντίνας στην Ακαδημία τένις που διατηρεί ο προπονητής του, ο Μουράτογλουστη Νότια Γαλλία: «Είμαι από τους τυχερούς. Δεν έμπαιναν άνθρωποι, δεν έβγαιναν άνθρωποι από εδώ και όλα ήταν πολύ ασφαλή. Προπονήθηκα αρκετά όλες αυτές τις εβδομάδες, κρατήθηκα σε φόρμα, πέρασα χρόνο με την ομάδα μου και δεν βγήκα εκτός προγράμματος προπονήσεων.

»Ταυτόχρονα, προσπάθησα να γίνω δημιουργικός και ασχολήθηκα με πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Είμαι ευλογημένος που έχω τη δυνατότητα να μένω σε ένα τέτοιο μέρος, που μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και ταυτόχρονα να είμαι ασφαλής».  

Επισήμανε πάντως πως η επιστροφή στο τένις θα είναι δύσκολη: «Δεν έχω σκεφτεί το μέλλον ακόμη. Βάζω το 100% του εαυτού μου καθημερινά στις προπονήσεις, θέλω να γίνω καλύτερος και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είναι μια περίοδος βελτίωσης για εμένα. Έχω πολύ χρόνο για να δουλέψω πράγματα και δεν πιέζω τον εαυτό μου στα όριά του. Κάνω μιάμιση ώρα προπόνηση την ημέρα στο court, μια ώρα γυμναστική εκτός court και μετά κάνω το περπάτημα μου και την αποθεραπεία μου. Δεν είναι τόσο πιεστικό πρόγραμμα».

Και πρόσθεσε:  «Η ζωή είναι διαφορετική όταν είσαι σε καραντίνα. Είναι περίεργη, γιατί δεν συναντιέσαι με ανθρώπους, δεν πηγαίνεις σε μέρη που μαζεύονται συχνά άνθρωποι. Μου λείπει ο ανταγωνισμός, μου λείπει το τένις. Είναι τελείως διαφορετική και ασυνήθιστη ζωή για εμένα. Από τότε που ήμουν παιδί ταξίδευα και αγωνιζόμουν. Τώρα είναι δύσκολο. Πιστεύω, όμως, ότι ίσως είναι και καλό όλο αυτό. Δεν θα ήταν άσχημο να μπαίνουμε σε καραντίνα μια φορά τον χρόνο. Είναι καλό για τον πλανήτη και τη φύση μας. Έτσι ο κόσμος γίνεται καλύτερος και πιο ασφαλής. Επίσης, δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να περάσεις τόσο χρόνο με την οικογένειά σου κι αυτό είναι ωραίο».

Στο τέλος της εκπομπής η μητέρα του έφτιαξε τζατζίκι on camera, αν και ο ίδιος υποστήριξε πως «ο μπαμπάς μου μαγειρεύει καλύτερα. Αυτό είναι μυστικό. Στην Ελλάδα το φαγητό είναι πάθος, είναι έμπνευση. Είναι πολύ καλός chef. Εγώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαθαίνω πράγματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι άνθρωπος που θα είμαι συνέχεια στην κουζίνα».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ