- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η κινεζική τηλεόραση «έκοψε» το ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ λόγω τατουάζ
Με blur εμφανίστηκε το στήθος του «Μπεκς» σε σκηνές που ήταν χωρίς μπλούζα
Θύμα λογοκρισίας στην κινεζική τηλεόραση έπεσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη ζωή του παλαίμαχου άσου.
Θολωμένο παρουσιάστηκε από την κινεζική τηλεόραση το στήθος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ορισμένες σκηνές του ντοκιμαντέρ του όπου δε φορούσε μπλούζα και φαίνονταν τα τατουάζ του.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του «Μπεκς», Τόνι Λιν, το κανάλι που το μετέδωσε φρόντισε να επεξεργαστεί όλες τις σκηνές που ο Άγγλος παλαίμαχος εμφανιζόταν ημίγυμνος.
Να θυμίσουμε πως η Κίνα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για το επίπεδο λογοκρισίας που επιβάλλει στα προβαλλόμενα προγράμματα της τηλεόρασης.
«Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα σε τι βαθμό φτάνει η λογοκρισία στην Κίνα, δείτε το πώς εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη CCTV (China Central Television), έγραψε ο Λιν σχολιάζοντας πως μάλλον τα τατουάζ είναι θέμα ταμπού και σε όλη τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, το κορμί του Μπέκαμ παρουσιάζεται «θολό».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή μετά την ήττα από την Ουκρανία
Το πρόγραμμα της Εθνικής ως το τέλος
Κομβική η αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ισπανία
Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Απόψε το μεγάλο παιχνίδι
Τι δήλωσε ο Σουηδός υπεραθλητής
Εικόνες από την επιστροφή τους στην Κρήτη
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Η χώρα μας μάζεψε αρκετούς πόντους χθες, Πέμπτη
Τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας
Για πρώτη φορά δύο επικοντιστές ξεπέρασαν τα 6,20 μ. στον ίδιο αγώνα
Ζουν το όνειρό τους οι Κρητικοί
Τεράστια πρόκριση για το «τριφύλλι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.