Αθλητισμος

Πρόταση για υποβιβασμό Ολυμπιακού και ισόβιο αποκλεισμό Μαρινάκη

Τι πρότεινε η Επιτροπή Δεοντολογίας και τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαγγέλης Μαρινάκης
Βαγγέλης Μαρινάκης ©EUROKINNISSI/LATO KLODIAN

Το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Παναγιώτα Σπανού, προτείνει την παραπομπή 12 εκ των 28 κατηγορουμένων - Ανάμεσά τους και τον Μαρινάκη.

Η περίφημη «δίκη των 28» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να άργησε να ξεκινήσει, μπορεί να έχει γενικά πολλές καθυστερήσεις στις καταθέσεις, όμως ενδέχεται να φέρει τα πάνω-κάτω, δια της πλαγίας οδού.

Ενώ η νομική διαδικασία εξελίσσεται κανονικά στο Κακουργιοδικείο, το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Παναγιώτα Σπανού, προτείνει την παραπομπή 12 εκ των 28 κατηγορουμένων, ανάμεσά τους και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βασικό θέμα του πορίσματος είναι η χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου το 2015, με συνέπεια να προτείνεται ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού και ο ισόβιος αποκλεισμός τόσο του Μαρινάκη όσο και του Γιώργου Σπανού, προέδρου του Ατρομήτου.

Άρα, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στα πολιτικά δικαστήρια, η αθλητική δικαιοσύνη μπορεί να πάρει τις δικές της αποφάσεις, που σαφώς θα αλλάξουν το ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ