- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θυμάται η UEFA τι έγινε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου;
Η πιθανότητα να φάμε... δύο γκολάκια στις καθυστερήσεις από τον κορωνοϊό. Γιατί δεν λένε οι γιατροί των ομάδων αν θα πρέπει να ξεκινήσουν τα ματς
Ο Νίκος Ασημακόπουλος γράφει για τα σχέδια της UEFA για επανέναρξη των πρωταθλημάτων και τη συγκρίνει με όσα έγιναν στον τελικό Μπάγερν - Μάντσεστερ.
Καθώς η UEFA ουσιαστικά διατάζει να ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα, ας καθίσει λίγο να σκεφτεί πώς ένιωσαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό με την Γιουνάιτεντ όταν νικούσαν με 1-0, το είχαν σίγουρο και έφαγαν τα 2 στις καθυστερήσεις. Καθόλου περίεργο να πάει έτσι και το ματσάκι που δίνει η μπάλα με τον κορωνοϊό...
Τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ανυπομονούν να ξεκινήσουν. Και στην Ελλάδα... βιάζονται ακόμη περισσότερο! Πιέζει ο Ολυμπιακός μη τυχόν και σταματήσει η σεζόν και δεν πάρει το σίγουρο πρωτάθλημα. Καλοβλέπει και η ΑΕΚ την δεύτερη θέση από τον ΠΑΟΚ θέλοντας να παίξει προκριματικά Champions League του χρόνου. Κανένας δεν ασχολείται με το είδος του ποδοσφαίρου που θα βλέπουμε και ποιον θα μπορεί να συγκινήσει, μέχρι να βρεθεί τουλάχιστον το εμβόλιο που θα τερματίσει την πανδημία. Ελάχιστοι προβληματίζονται φανερά και για τις συνέπειες, έτσι και γίνει η στραβή.
Ενα θέμα είναι, με ποιο τρόπο θα γυρίσουν οι ξένοι παίκτες για να αρχίσουν προπονήσεις, όταν δεν πετούν ακόμη αεροπλάνα. Αλλά και να έρθουν, θα πρέπει να μπουν σε 14ήμερη καραντίνα όπως όλοι όσοι καταφτάνουν από το εξωτερικό. Επειτα, ελάχιστοι κάθονται να σκεφτούν πώς θα μπουν να παίξουν μετά από πέντε - δέκα προπονήσεις της πλάκας στα πόδια και με τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού να παραμονεύει κάθε στιγμή.
Ολοι διώχνουν από το μυαλό τους και το ενδεχόμενο ένας παίκτης να βρεθεί θετικός. Ή το ακόμα χειρότερο, να κρύψει η ομάδα του το περιστατικό για να μην τιναχτούν τα πάντα στον αέρα.
Κι όμως, όσοι βιάζονται να ξεκινήσουν να παίζουν υποτίθεται ότι «αγαπούν το ποδόσφαιρο». Λένε πως θέλουν να το κρατήσουν «ζωντανό» στην πανδημία, μα κατά βάθος σκέφτονται ο καθένας το μικρο ή μεγάλο συμφέρον του. Τα πολλά ή τα λίγα που θα χάσει.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ρωτούσε κάποιος όχι τους προέδρους, αλλά τους γιατρούς των ομάδων με την προϋπόθεση πως θα απαντούσαν χωρίς φόβους και σκοπιμότητες. Τότε θα βλέπαμε αν θα έλεγε κανείς... «ξεκινήστε»!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οικογένεια του Αργεντινού σταρ ζητάει σεβασμό για αυτό το προσωπικό θέμα
Απόλυτη ισορροπία στην Ατλάντα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό
Ο γκαρντ των Ισπανών θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»
Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει λάβει 13.390.000 followers σε 3 ημέρες
Η πρόσκληση στον Λευκό Οίκο αποτελεί πάγια παράδοση για τις ομάδες που κατακτούν μεγάλα αθλητικά τρόπαια στις ΗΠΑ
Τι δήλωσε ο Γάλλος αστέρας
Το ιδιαίτερο project του Λουκά και του Θεοδόση
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες ομάδες προπορεύονται και ποιες έχουν μείνει πιο πίσω
Με γκέλα ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Μουντιάλ
Ο 40χρονος γκολκίπερ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της διοργάνωσης
Η Ιβάνα Κνολ έγινε παγκοσμίως γνωστή στη διοργάνωση του 2018
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της
Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Αργεντινής
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση - Δείτε το επικό βίντεο
Τι και αν είναι 38 ετών...
Τι δήλωσε ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»
Σήμερα στις 14:00 η κλήρωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.