- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Κορωνοϊός: Έτσι πέρασε την καραντίνα ο Κώστας Σλούκας
«Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία και στους γιατρούς»
Για τον τρόπο με τον οποίο έζησε και πέρασε την καραντίνα αφότου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό μίλησε ο άσος της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας.
Για τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό μίλησε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο διεθνής μπασκετμπολίστας ερωτηθείς για τις συνθήκες που έζησε σημείωσε πως «έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου.
»Ερχόταν κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί. Στ' αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκα ή όχι. Πάντως εάν κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λέμε ασυμπτωματικός. Απ' ό,τι φαίνεται οι συμπαίχτες μου (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός οτι μας έζωσαν όλους τα φίδια».
Ιδανικότερη λύση για να περνά κανείς το χρόνο του στην καραντίνα είναι όπως σημείωσε, η «υπνοθεραπεία». «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά».
Μετά το πέρας της καραντίνας, ο Έλληνας αστέρας επέστρεψε στο πατρικό του στη Θεσσαλονίκη όπου κυκλοφορεί μόνο για να γυμναστεί καθώς «προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα».
Επανερχόμενος, τέλος, στην περίοδο του εγκλεισμού του σημειώνει, τέλος, ότι «δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Γ.Ο. της Πολιτείας και της LAMDA Development
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας αστέρας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στη Σέλτικ
Πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Τεράστια νίκη των Πειραιωτών
Πού βρίσκονται οι δύο ελληνικές ομάδες
Έφυγαν ηττημένοι από τη Γαλλία οι παίκτες του Κόντη
Μετά το 2-1 επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Δεν χάλασε τη βραδιά το γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος
Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό στο T- Center
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στα προημιτελικά ενός τουρνουά WTA 1000 για δεύτερη φορά το 2026
Οι τελευταίες εξελίξεις
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Τι είχε γράψει ο Έλληνας γκαρντ
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μαϊάμι Χιτ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.