- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Premier League: Πιθανή η επανέναρξη από τον Ιούνιο χωρίς οπαδούς
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου
Παρά το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού, Premier League και κυβέρνηση σχεδιάζουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Έντονα εξετάζεται το ενδεχόμενο επανέναρξης των αγώνων της Premier League τον προσεχή Ιούνιο αλλά κεκλεισμένων των θυρών.
Πρόκειται για ένα πλάνο που σχεδιάζεται από κοινού από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και την κυβέρνηση.
Ωστόσο, η ενδεχόμενη επανεκκίνηση θα συμβεί υπό στενά μέτρα ασφαλείας, βασικό εκ των οποίων η διεξαγωγή των ματς κεκλεισμένων των θυρών. Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών για προσέγγιση της κορύφωσης του κορωνοϊού στην χώρα περίπου στις αρχές του Μαΐου, υπάρχει η συναίνεση για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, αλλά σε συνθήκες απομόνωσης από το ευρύ κοινό και ενδεχόμενης διαμονής της αποστολής σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
500 δολάρια για ένα ground pass
Από τη Λιόν στην κορυφή της Ευρώπης
Παράπονα από την Κέιτι Μπούλτερ και άλλους παίκτες
«Τα δίνει όλα» είπε μεταξύ άλλων
Γνωρίζει πλέον τόσο τους οκτώ αντιπάλους της όσο και το αναλυτικό πρόγραμμα
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή μετά την ήττα από την Ουκρανία
Το πρόγραμμα της Εθνικής ως το τέλος
Κομβική η αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ισπανία
Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Αναλυτικά όλοι οι αντίπαλοί του
Απόψε το μεγάλο παιχνίδι
Τι δήλωσε ο Σουηδός υπεραθλητής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.