Αθλητισμος

Οπαδοί της Γκλάντμπαχ γεμίζουν το γήπεδο με χάρτινες φιγούρες τους

Για να είναι πιο ζωντανό το γήπεδο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέχρι και φιγούρες με τις φωτογραφίες τους θα βάλουν στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ οι οπαδοί της ομάδας για να μην την αφήσουν μόνη της στους αγώνες.

Τη φήμη για τους πιο ευφάνταστους οπαδούς επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά οι φίλοι της Γκλάντμπαχ, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να στηρίζουν την ομάδα τους ακόμα και από μακριά.

Συγκεκριμένα, με τα σενάρια επανεκκίνησης του γερμανικού πρωταθλήματος με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών να φουντώνουν, οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ προκειμένου να μην αφήσουν την ομάδα τους χωρίς στήριξη, αποφάσισαν να δράσουν και μάλιστα με πολλή φαντασία.

Αποφάσισαν και ήδη κατασκευάζουν αντί 19 ευρώ για τον καθένα τους, τη φιγούρα τους σεαδιάβροχο χαρτόνι και σε φυσικό μέγεθος, που θα κάνει πιο «ζωντανό» το «BorussiaPark» κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας.

Παράλληλα θα ενισχύσουν και οικονομικά την ομάδα τους, ενώ έχουν ήδη παραγγείλει τις πρώτες 1.000 φιγούρες, φιλοδοξώντας ότι θα κάνουν κι άλλες παραγγελίες. Οι φίλαθλοι θα στέλνουν μία φωτογραφία τους, θα πληρώνουν το αντίστοιχο ποσό και θα βλέπουν τη φιγούρα τους στο γήπεδο.

«Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη «ζωή» στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι» επισημαίνουν οι οργανωμένοι της ομάδας.