Αθλητισμος

Συστάσεις σε Ολυμπιακό: Μην πας Ιταλία

Εμμένει στην απόφασή της η Ευρωλίγκα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας συστήνει στον Ολυμπιακό να μην ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση του με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Μαρτίου, η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας συστήνει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει στην Ιταλία, για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Το Μιλάνο πλήττεται βάναυσα από τον κορωνοϊό με την πόλη έχει τεθεί σε καραντίνα εδώ και μέρες.

«Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες, Τρίτη 10 Μαρτίου, μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες, 10 Μαρτίου στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζητούσαμε να επανεξετάσουν την απόφασή τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη, 12 Μαρτίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωλίγκα έχει ορίσει κανονικά την αναμέτρηση, παρά την ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία και παρά το αίτημα του Ολυμπιακού ο αγώνας να γίνει σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα.