Αθλητισμος

Ο Μέσι πλήρωσε για την αποφυλάκιση του Ροναλντίνιο

Ξεπλήρωσε τα χρέη ενώ προσέλαβε και δικηγόρους για να τον αναλάβουν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα τέσσερα εκατομμύρια για την αποφυλάκιση του Ροναλντίνιο κάλυψε ο Μέσι. Εκτός αυτών, ο Μέσι αποπλήρωσε τα χρέη του ενώ προσέλαβε και δικηγόρους.

Σε μία κίνηση συναδελφικής αλληλεγγύης προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι για τον Ροναλντίνιο. Το νέο με τη φυλάκιση του Βραζιλιάνου μάγου έκανε το γύρο του κόσμου και έφτασε και στα αυτιά του Μέσι, ο οποίος αποφάσισε να ξεπληρώσει τα χρέη του Ροναλντίνιο τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Παραγουάη, προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και 4 εκατ. για την αποφυλάκισή του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είδε τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη και φίλο του να καταλήγει σε φυλακή της Παραγουάης και μερίμνησε για την άμεση αποφυλάκισή του.

Να θυμίσουμε πως ο Ροναλντίνιο είχε συλληφθεί με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη μαζί με τον αδελφό του, γεγονός που τους οδήγησε σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Έκτοτε, ο Μέσι κίνησε γη και ουρανό για να βοηθήσει τον Βραζιλιάνο πρώην αστέρα των «μπλαουγκράνα» και αποπλήρωσε τόσο τα χρέη του αλλά και το αστρονομικό ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων που απαιτούνταν για την αποφυλάκισή του.