Αθλητισμος

Η Ξάνθη κλήρωσε το… σπίτι του Αλέξη Κούγια (video)

Ένα από τα πιο τρολ σκηνικά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Κούγιας
Η Ξάνθη τρολάρει τον Αλέξη Κούγια © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε σημερινή «εκδήλωση» της ΠΑΕ Ξάνθης δόθηκε για… δώρο το σπίτι του Αλέξη Κούγια.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στην Ελλάδα δεν βαριέσαι ποτέ. Πάντα κάτι συμβαίνει. Παρομοίως και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. Τουλάχιστον ανάμεσα στα τόσα που γίνονται, υπάρχουν και μερικά που βγάζουν γέλιο. Όπως η σημερινή «εκδήλωση» της ΠΑΕ Ξάνθης με… δώρο το σπίτι του Αλέξη Κούγια

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ποντάρει το σπίτι του στη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Ξάνθη. Το ματς έγινε την Κυριακή, έληξε 1-1 και σήμερα η διοίκηση της Ξάνθης έκανε… κλήρωση ανάμεσα στα μέλη της ομάδας για να κληρώσει το… χαμένο σπίτι του Κούγια!

Στο βίντεο που γίνεται ήδη viral, βλέπουμε τα μέλη της ομάδας μαζεμένα στην αίθουσα Τύπου, ένας παρουσιαστή της κλήρωσης και δίπλα μια κληρωτίδα με μπαλάκια, από εκείνες τις παλιές τις χειροκίνητες!

Νικητής αναδείχθηκε ο φροντιστής Γρηγόρης Νταβογιάν, που πήρε και 1.500 ευρώ «για τα πρώτα έξοδα. Δηλαδή εξωτερικό ασβέστωμα και απολύμανση»!

Το βίντεο αυτό, που είναι μόλις 5.30 λεπτά και δεν κουράζει, είναι το απόλυτο must των ημερών και έχει για πρωταγωνιστή τον κ. Κούγια. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΟ ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ