Αθλητισμος

Πρόεδρος Στεάουα: Χάνουμε γιατί οι παίκτες κάνουν συνέχεια σεξ

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τζίτζι Μπεκάλι και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν πάθος μόνο στο γήπεδο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ερείπια» από το πολύ σεξ οι ποδοσφαιριστές της Στεάουα, δεν έχουν κουράγιο να παίξουν, παραδέχεται ο πρόεδρος της ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ιδιοκτήτης της Στεάουα. Ο Τζίτζι Μπεκάλι τοποθετήθηκε για το σερί κακών αποτελεσμάτων του ρουμανικού συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι παίκτες του δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους καθώς κάνουν συνέχεια σεξ. Με ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, το 1986, και 26 εθνικούς τίτλους στην τροπαιοθήκη της, η Στεάουα θεωρείται ο πιο επιτυχημένος σύλλογος της Ρουμανίας.

 «Οι παίκτες μου κάνουν πολύ συχνά σεξ με τις φιλενάδες τους, γι’ αυτό και δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ταργκοβίστε, η οποία άφησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην 4η θέση της κατάταξης, 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κλουζ. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο 61χρονος παράγοντας, ο οποίος απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989 και υπηρέτησε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επαίνεσε τον προπονητή της Κλουζ, Νταν Πετρέσκου, παλαίμαχο δεξιό αμυντικό της Τσέλσι και της Σαουθάμπτον, για την απόλυτη πειθαρχία που έχει επιβάλει στην ομάδα του.

«Κοιτάξτε τον Νταν Πετρέσκου. Οι παίκτες της Κλουζ κάνουν σεξ μόνο μία φορά την εβδομάδα. Συναντούν γυναίκες μόνο μία φορά την εβδομάδα. Αν ο επιθετικός μας Φλορινέλ Κόμαν ξεκουραζόταν λίγο… αλλά το μυαλό του είναι αλλού» ανέφερε.

© Pixabay

Πάντως, μέχρι στιγμής παίκτες και παράγοντες της Κλουζ δεν έχουν απαντήσει στους ισχυρισμούς Μπεκάλι για το... μειωμένο σεξ. «Σιγήν ιχθύος» και από τον Κόμαν, τον οποίο ο πρόεδρος της Στεάουα κατηγόρησε ότι έχει μονίμως το μυαλό του στον ποδόγυρο.