Αθλητισμος

Συγκίνηση για τον Κόμπι Μπράιαντ στο All Star Game (video)

Τα λόγια του Μάτζικ Τζόνσον ένωσαν όλο τον μπασκετικό πλανήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμπι Μπράιαντ
Κόμπι Μπράιαντ/ © EPA/NUCCIO DINUZZO

«Λύγισαν» και τα τσιμέντα στο All Star Game για τον Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό αφιέρωμα.

Με μεγάλη καθυστέρηση -πάνω από 35 λεπτά- ξεκίνησε το φετινό All Star Game του ΝΒΑ στο Σικάγο. Ο λόγος είναι ότι υπήρχε ένα εκτεταμένο tribute στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του σε συντριβή ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου. Για την ιστορία η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς επικράτησε με 157-155 της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα χορταστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση, πάθος και ανατροπές.

Πρώτα το μικρόφωνο πήρε ο Μάτζικ Τζόνσον, εκπροσωπώντας και τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον «Black Mamba», αλλά και τον προηγούμενο κομισάριο του NBA Ντέιβιντ Στερν που πέθανε την Πρωτοχρονιά. Παράλληλα, προέτρεψε παίκτες και κοινό να ενώσουν τα χέρια τους και να κάνουν για 8 δευτερόλεπτα απόλυτη σιγή, όπερ κι εγένετο.

Magic Johnson Reflects on Deaths of David Stern and Kobe Bryant Before NBA All-Star Game

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήγε στην Τζένιφερ Χάντσον, η οποία αφιέρωσε ένα μουσικό πρόγραμμα στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ. Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο, με αρκετούς από τους φιλάθλους στις εξέδρες να «λυγίζουν».

Marina Satti - Full Performance (Live on KEXP)

Ο ράπερ Common ήταν αυτός που ανέλαβε την παρουσίαση των ομάδων. Με μοναδικό τρόπο είναι η αλήθεια, έχοντας ένα στιχάκι ή μια ρίμα για κάθε παίκτη. Πριν φτάσει εκεί όμως, τίμησε την προσφορά παικτών που έχουν παίξει στο Σικάγο, αναγκάζοντας τον Ντουέιν Ουέιντ να βάλει τα κλάματα, ενώ ρίγη συγκίνησης σκόρπισε όταν συνέδεσε τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν με τον Μπράιαντ.

The strokes - Ode to the mets (new song)💘

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ