Αθλητισμος

Τα ιπτάμενα καρφώματα και το θρίλερ στα τρίποντα

Όσα έγιναν τα ξημερώματα στους περίφημους διαγωνισμούς του ΝΒΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22287784.jpg
TOYΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΡΙΚ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ / ΦΩΤΟ: ΕPA/NUCCIO DINUZZO

2020 All Star Weekend ΝΒΑ στο Σικάγο: Οι νικητές των διαγωνισμών

Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς διαγωνισμούς καρφωμάτων όλων των εποχών έγινε τα ξημερώματα στο Σικάγο, στο πλαίσιο του All Star Weekend του ΝΒΑ. Ο Ντέρικ Τζόουνς νίκησε τον Άαρον Γκόρντον  σε έναν τελικό γεμάτο «άριστα 50» και δύο παρατάσεις, αφού δεν μπορούσε να ανακηρυχθεί νικητής. Μάλιστα και η τελική ετυμηγορία των κριτών έφερε συζητήσεις και γουχαϊσματα, αφού ο Γκόρντον στο τελευταίο του κάρφωμα (που άξιζε για πέντε δεκάρια) πέρασε πάνω από τον Τάκο Φολ, τον ύψους 2.30 σέντερ των Μπόστον Σέλτικς! Παρ’ όλα αυτά πήρε 47 πόντους, έναντι 48 του Τζόουνς.

Thestival.gr Συμπλοκή Μοναστηρίου

Ο εκπληκτικός Τζόουνς δεν πίστευε ούτε αυτός ότι νίκησε και μάλιστα δεν το πανηγύρισε ιδιαίτερα, καθώς αναγνώρισε την –οριακή- ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στον διαγωνισμό τριπόντων είχαμε ένα μεγάλο ντέρμπι που κράτησε ως το τελευταίο σουτ. Ο Ντέβιν Μπούκερ, έχοντας 26 πόντους στον τελικό, ετοιμαζόταν πανηγυρίσει τη νίκη για δεύτερη φορά στην καριέρα του, όμως ο Μπάντι Χιλντ των Σακραμέντο Κινγκς, ευστόχησε στο τελευταίο του σουτ, έπιασε τους 27 πόντους και έτσι πήρε αυτός την πρωτιά.

Thestival.gr Συμπλοκή Μοναστηρίου

Τέλος, το σαββατιάτικο πρόγραμμα ξεκίνησε με τον διαγωνισμό δεξιοτήτων, όπου στον τελικό έφτασαν οι δύο πιο ψηλοί παίκτες! Ο Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ, επικράτησε του Ντομάντας Σαμπόνις (γιος του μεγάλου Άρβιντας) και ξεκίνησε με χαμόγελο την παρθενική του συμμετοχή σε All Star Game.

Bam Adebayo WINS #TacoBellSkills Challenge | 2020 NBA All-Star

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ