Αθλητισμος

Νίκη-θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ (video)

2-0 μέσα στο Καραϊσκάκη -τι έγραψε ο ξένος τύπος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του πέτυχε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Παρά την απουσία του Σαβιόλα, η ομάδα του Μίτσελ έπιασε υψηλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικράτησε της Μάντσεστερ με 2-0, για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 Όπως ήταν αναμενόμενο η νίκη του Ολυμπιακού αποτέλεσε το βασικό θέμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ενδεικτικές είναι οι αναφορές του ξένου τύπου για την επικράτηση της ομάδας του Πειραιά.

 Uefa.com: «O Oλυμπιακός "ζάλισε" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίρνει τα ηνία στο ζευγάρι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες χρειάζεται να κάνει πάρα πολλά μετά το τακουνάκι του Ντομίνγκες και το υπέροχο σουτ του Κάμπελ, που χάρισαν μια διάσημη νίκη στους γηπεδούχους».

Gazzetta dello Sport: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τι ήττα! Ο Ολυμπιακός τη χτύπησε με 2-0. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την έκπληξη».

Goal.com: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα. Οι Έλληνες φόρτωσαν κι άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες με τη νίκη τους 2-0 με τα γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ».

Marca.com: «Η κρίση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασχίζει τα σύνορα. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έκανε το πρώτο βήμα για τους "8" στο σκέλος της νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (2-0) με τα γκολ του Τσόρι Ντομίνγκες και του Κάμπελ»

BBC: «Η Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει κίνδυνο εξόδου από το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό».