Αθλητισμος

Έτσι ήθελε ο Κόμπι να τον θυμούνται (video)

Ο Μπράιαντ κόμπιασε για μερικά δευτερόλεπτα και απάντησε από την καρδιά του στο ESPN το 2015

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16495165.jpg
© EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Μια συνέντευξη του Κόμπι Μπράιαντ στο ESPN το Δεκέμβριο του 2015 έγινε viral μετά τον άδικο θάνατό του.

Μία μέρα μετά τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ και ενώ όλος ο κόσμος τιμά τον Black Mamba, ολοένα και περισσότερα συγκλονιστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη ζωή του κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Κόμπι ήταν γνωστός ατακαδόρος, οπότε είχε φροντίσει από μόνος του, για να προσφέρει στα media και τους φαν του, τεράστιο υλικό από δηλώσεις. Δηλώσεις που εμψύχωσαν εκατομμύρια κόσμου, έκαναν νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και γιγάντωσαν τον μύθο του Κόμπι Μπράιαντ.

Τον όχι και τόσο μακρινό Δεκέμβριο του 2015, ο κάτοχος 5 δαχτυλιδιών με τους Λος Άντζελες Λέικερς, μιλούσε στο ESPN για τον τρόπο με τον οποίον θα ήθελε ο κόσμος να τον θυμάται. Ήταν μια συνέντευξη από καρδιάς, λίγο μετά από την απόφαση του να αποσυρθεί από το μπάσκετ με τον Κόμπι να είναι απλά... Κόμπι.

 

 

Η ερώτηση του αμερικάνου δημοσιογράφου ήταν ξεκάθαρη: «Πώς θέλεις να σε θυμάται ο κόσμος;». Ο Κόμπι, κόμπιασε για μερικά δευτερόλεπτα και απάντησε ότι ο κόσμος θέλει να τον θυμάται ως έναν παίκτη που δεν σπατάλησε ούτε μια στιγμή, που δεν άφησε καμία μέρα να πάει χαμένη. Ως έναν άνθρωπο ευλογημένο, που ποτέ δεν πήρε κάτι ως δεδομένο. Να με θυμούνται σαν ένα πρόσωπο που γεννήθηκε με πολύ ταλέντο, αλλά έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Έναν τύπο που ήταν το σκληρό παιδί στον πάγκο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μου θέλω να λάβουν οι παίκτες που παίζουν τώρα ή θα έρθουν στο μέλλον από μένα».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ