Αθλητισμος

Ευρωλίγκα: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό (video)

Η Αρμάνι Μιλάνο τον νίκησε με 96-87 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panathinaikos90
Aρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός © EUROKINISSI

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό. Η Αρμάνι Μιλάνο τον νίκησε με 96-87 και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Εύκολη νίκη, περισσότερο απ’ όσο δείχνει το τελικό 96-87, σημείωσε η Αρμάνι Μιλάνο επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς του Β’ γύρου της Ευρωλίγκας. Η άθλια περιφερειακή άμυνα ήταν αυτή που στοίχισε στην ελληνική ομάδα, που στο δεύτερο μέρος έχασε την επαφή με το σκορ.

Πήγε στράφι η εξαιρετική βραδιά του Τζίμερ Φριντέτ που έχει 28 πόντους με 11/17 σουτ, τη στιγμή που ο Καλάθης είχε μεν 11 ασίστ, αλλά μόλις 4 πόντους με 1/10 προσπάθειες.

Η Αρμάνι είχε 14/30 τρίποντα, με τους παίκτες της να σουτάρουν συνεχώς αφύλακτοι. Με αυτή τη νίκη οι Ιταλοί έπιασαν το «τριφύλλι» στη βαθμολογία με ρεκόρ 10-8, αλλά είναι από πάνω του καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με δύο νίκες φέτος. Έτσι η ομάδα του Πιτίνο έπεσε στην έβδομη θέση, αλλά έχει τώρα έξι ματς στη σειρά που πρέπει να τα νικήσει, αν θέλει να μπει για τα καλά στην οκτάδα και ταυτόχρονα να τον πάρουν στα σοβαρά οι μεγάλοι αντίπαλοί του. Συγκεκριμένα παίζει κατά σειρά με Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν (όλα στο ΟΑΚΑ), Βαλένθια, Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας και μετά εντός με τη Ζενίτ.

AX Armani Exchange Milan - Panathinaikos OPAP Athens Highlights | EuroLeague, RS Round 18

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ