Αθλητισμος

Η σφαγή, η οργή και η (ύποπτη) σιωπή…

Πώς αντιμετώπισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα στο «Καραϊσκάκη»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και αφού βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, πήρε τη νίκη με 1-0.

Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και αφού βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, πήρε τη νίκη με 1-0. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής Γκεστράνιους έβλεπε μέσω του VAR και της τηλεόρασης τις δύο παραβάσεις που είδε όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Για τη φάση του 10ου λεπτού, υπάρχει μια αμφιβολία. Ο Καμαρά βάζει την κόντρα στον Μπουζούκη, η μπάλα απομακρύνεται και μετά με τη φόρα που έχει του πατάει το πόδι. Εκεί ας πούμε ότι ο Φινλανδός ρέφερι δεν είδε πρόθεση. Στη φάση του 53’ που ο Μπα πατάει του Μακέντα, τι δεν κατάλαβε και δεν έδωσε το οφθαλμοφανές πέναλτι;

Στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι, το είπαν και στις δηλώσεις τους, ενώ ο Μπουζούκης έδειχνε το πρήξιμο στο πόδι από το τάκλιν του Καμαρά.

Αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση ήταν η… σιωπή του Γιώργου Δώνη. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν έκανε καμία αναφορά (ούτε καν νύξη) στις δηλώσεις του για τις επίμαχες φάσεις, κάτι που έχει προκαλέσει απορία –για να το πούμε κομψά- και μέσα στο ίδιο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εννοείται πως η διοίκηση δεν έκανε την παραμικρή κίνηση, να βγάλει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας έστω για τα μάτια του κόσμου…