Αθλητισμος

Ταϊρίς Ράις: Από αποδιοπομπαίος τράγος έγινε σούπερ ήρωας

Οι διακυμάνσεις του Ταϊρίς Ράις μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από αποδιοπομπαίος τράγος έγινε σούπερ ήρωας! Οι διακυμάνσεις του Ταϊρίς Ράις μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έδειχνε πως ο φετινός μπασκετικός Παναθηναϊκός οδεύει για… διάλυση. Έπειτα από αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς, ήρθε η ήττα-σοκ από τον Προμηθέα Πατρών και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ιδιοκτήτης Δ. Γιαννακόπουλος μίλησε σε παίκτες και προπονητικό τιμ με βαριά λόγια και απ’ αυτούς που αντέδρασαν ήταν ο Ταϊρίς Ράις. Ο 32χρονος γκαρντ είχε ανοιχτή διένεξη με τον Γιαννακόπουλο στο Instagram, με αφορμή την ομιλία και την άμεση διαρροή της στα media. «Μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν στο σπίτι» έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ για να έρθει η απάντηση του DPG 7000, ο οποίος κατηγόρησε τον παίκτη για συνεχόμενα ξενύχτια και τον προέτρεψε να σκάσει και να κάνει τη δουλειά του.

Στο καπάκι ήρθε και η νέα ήττα από την Άλμπα Βερολίνου μέσα στο ΟΑΚΑ και άπαντες περίμεναν πως πέρα από τον Πεδουλάκη πως θα απομακρύνονταν και 2-3 παίκτες. Ο Ράις, ο Μπράουν ίσως και κάποιος ακόμα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Φέτος, το μπάτζετ του «τριφυλλιού» είναι ανεβασμένο και δεν προβλέπονται νέες οικονομικές υπερβάσεις. Άρα για να φύγουν οι συγκεκριμένοι θα έπρεπε να αποζημιωθούν και ταυτόχρονα να δοθούν χρήματα για τους αντικαταστάτες τους.

Ο Πιτίνο έχει καταλάβει πως θα δουλέψει με το συγκεκριμένο ρόστερ, το οποίο άντε υποστεί μία αλλαγή μετά τον Ιανουάριο.

Άρα ο Ράις που ήταν στην… μπούκα του Γιαννακόπουλου έμεινε και μετά τους 41 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό, έγινε και ο ήρωας του μεγάλου ελληνικού ντέρμπι. Μόλις πήρε στα χέρια του την μπάλα του ματς για ενθύμιο και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, αγκαλιάστηκε με τον Γιαννακόπουλο, δείχνοντας πόσο πολύ άλλαξε το κλίμα.