Αθλητισμος

Μουρίνιο: Το high five σε ball boy που έδρασε γρήγορα (video)

«Μου αρέσουν τα έξυπνα παιδιά», λέει ο προπονητής στην Τότεναμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mourinho
Ζοζέ Μουρίνιο © EPA/NEIL HALL

Ο Μουρίνιο και τα ball boys. Τι έλεγε παλιά και τι έκανε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο 4-2 του Ολυμπιακού, και όταν ακόμα το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ του, η Τότεναμ κέρδισε ένα πλάγιο άουτ. Το ball boy που βρισκόταν εκεί πέταξε γρήγορα την μπάλα στον Οριέ, εκείνος έδωσε αμέσως την ευκαιρία στον Μόουρα να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού και πριν οι αντίπαλοι αμυντικοί καταλάβουν τι γίνεται πέρασε στον Κέιν, ο οποίος έκανε το 2-2. Ο Μουρίνιο έκανε high five επιτόπου με τον πιτσιρικά και αναφέρθηκε σε αυτόν μετά το ματς:

«Μου αρέσουν τα έξυπνα παιδιά. Ήμουν έξυπνο ball boy όταν ήμουν μικρός και αυτό το παιδί ήταν θαυμάσιο. Καταλαβαίνει το παιχνίδι και έβγαλε ασίστ. Δεν ήταν εκεί για να χαζεύει τις εξέδρες. Προσπάθησα να τον βρω μετά το ματς για να τον προσκαλέσω στα αποδυτήρια αλλά εξαφανίστηκε». 

https://twitter.com/btsportfootball/status/1199436253160181760

Ο Πορτογάλος δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ball boys. Μάλιστα κάποιος που έκανε αυτή τη... δουλειά στην Τσέλσι, όταν ο «Μου» ήταν στον πάγκο της ομάδας, εξομολογήθηκε λίγο μετά:

«Ένα πράγμα που μου έχει μείνει και δεν θα το ξεχάσω είναι τον Ζοσέ Μουρίνιο να έρχεται και να μας λέει πως αν σε ματς Champions League νικούσε η ομάδα, να μην επιστρέφουμε γρήγορα τη μπάλα. Κρατήστε την. Μην την πετάτε στο γήπεδο!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.