Αθλητισμος

Αλλάζει προπονητή η ΑΕΚ, αλλά… δεν βρίσκει!

Ο Νίκος Κωστένογλου θεωρείται τελειωμένος και αναζητείται αξιόπιστη λύση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΕΚ
ΑΕΚ / © INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το εντός έδρας 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση του «Δικέφαλου», έφερε ουσιαστικά το τέλος του Νίκου Κωστένογλου από τον πάγκο.

Το εντός έδρας 1-1 της ΑΕΚ με τον Άρη, σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση του «Δικέφαλου», έφερε ουσιαστικά το τέλος του Νίκου Κωστένογλου από τον πάγκο. Ο παλιός αμυντικός της ομάδας (και υπηρεσιακός προπονητής) ανέλαβε στα τέλη Αυγούστου ως προσωρινή λύση, μόνο που η αλλαγή κλίματος και κάποια καλά αποτελέσματα, τον διατήρησαν σε αυτή τη θέση. Αυτό που λέμε ουδείς μονιμότερος του προσωρινού…

Μόνο που αυτές οι επιλογές δεν είναι για… χόρταση. Η ΑΕΚ άρχισε να χάνει βαθμούς, να μην παίζει καλά και οι παίκτες να μην δείχνουν σεβασμό στον κόουτς. Η εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δόθηκε, ώστε να αντικατασταθεί ο «Κωστέ». Μόνο που υπό την πίεση του χρόνου δεν έχει βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση.

Η ΑΕΚ δεν ψάχνει προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και μετά… φτου κι απ’ την αρχή, αλλά αναζητά έναν άνθρωπο που θα έχει σκοπό να μείνει και σίγουρα του χρόνου. Ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο, μόνο που αυτός είναι δύσκολο να βρεθεί.

Βασικός στόχος της «Ένωσης» είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο νυν τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα. Μόνο που ο 48χρονος δεν ψήνεται να αφήσει το Βελιγράδι, τουλάχιστον όσο η ομάδα του παραμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ θα πάει και στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Κωστένογλου στον πάγκο. Και βλέπουμε…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ