Αθλητισμος

Ποσό - μαμούθ στον Μουρίνιο για να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ

Την Τρίτη στον πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζοσέ Μουρίνιο
Ζοσέ Μουρίνιο/ © EPA/MATTEO BAZZI

Ποσό - μαμούθ στον Μουρίνιο για να καθίσει στον πάγκο της Τότεναμ. Την Τρίτη στον πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμφώνησε με την Τότεναμ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τα διπλά λεφτά σε σχέση με όσα έπαιρνε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που απομακρύνθηκε.

Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγο η «Daily Mail» υποστηρίζοντας ότι θα παίρνει 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ ο προκάτοχός του αμειβόταν μόλις με... 8,5! 

Ο «Special One» θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μετά από 5 χρόνια και την Τρίτη θα την κοουτσάρει κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση που του παρουσιάζεται, ενώ στο Λονδίνο αναφέρουν πως ο βασικός λόγος απομάκρυνσης του Ποτσετίνο ήταν ότι έχασε τα αποδυτήρια. Οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Κάποιοι απορούν με την απόφαση ενώ κάποιοι αποθεώνουν.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εκφράζουν ανοιχτά την αγάπη τους στον πρώην προπονητή τους, με τον Χάρι Κέιν και τον Ντέλε Άλι να τον ευχαριστούν και να του εύχονται καλή τύχη. 

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην της Τότεναμ η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.